Ads by Smowtion

work work work and syurga makanan!

Sunday, June 27, 2010 | |

I think I get frustrated easily lately. Semalam pegi usya kedai print kad kahwin, layanan macam agak ok tapi bila dia kata dia tak boleh nak print size yang aku mintak, aku jadi..kecewa sedikit then tiba-tiba nak naik angin. Hahaha serious aku tak tau apesal. Mungkin sebab nie first time aku buat kad kahwin kot, jadi aku punya expectation yang tinggi and nak semua according to what yang aku dah buat. Mungkin. Aku rasa ye kot. Haha design pun bakal pengantin dah pilih tadi. Jadi sekarang tinggal aku nak redesign balik kad tu dan buat envelope dan buat tag. Tunggulah nanti bila dah print jadi macam mana. Harap2 jadi macam apa yang aku dah buat. Hmm..ok, nak sambung buat kerja, update sikit jer dulu. Nanti dah siap semua, aku upload gambar untuk korang tengok, ok?

Oh, topic lari sikit.

Bagi sesiapa yang nak belajar masak, bolehlah singgah di Syurga Makanan. Blog ditulis oleh kawan aku, Kecik. Kenapa nama dia Kecik? Sebab dia keciklah! Hahaha dulu aku selalu jenguk, tapi bila dah ada blog baru nie, aku lupa pulak yang dia ada blog tu, tapi sekarang dah jumpa balik. Masakan yang dia tulis pun aku rasa bagi yang noob masak boleh ikut kot (aku lah tu lol) pastu dia ada review jugak kedai2 makan yang dia rasa best etc. Ada masa silalah singgah.

Btw, lama gila aku tak makan kek Hiro tu! Dang! Rindu siak! Dulu time sekolah rendah, aku selalu beli. Warghh rindu rindu rindu!

1 comments:

cik kedondong said...

cari weyh..tapi kecik la siaz die.tak macam dulu..
ke dlu sebab kita kecik2 jd saiz tu nmpak besa?
bahahahah

Followers