Ads by Smowtion

morning. pagi.

Thursday, July 21, 2011 | |

mula-mula aku kerja dulu, aku rasa office aku adalah tempat kerja yang seronok sekali. tapi makin hari makin kurang percentage seronok tu.


rules di office dah macam-macam dah.
tapi
it's not the strict rules yang mengurangkan percentage seronok tu. i don't mind them at all, really.

mulut-mulut orang yang aku tak tahan. aku tak paham macam mana orang boleh hidup dengan hari-hari ada saja benda yang dia nak mengata. ada saja yang dia tak puas hati/nak sibuk dengan hidup orang lain.
tak penat ke?




haih.
if it wasn't for ridzuan jahari, aku rasa aku dah lama dah berhenti.

0 comments:

Followers